Om Oss

Vi är ett företag som har ambitionen att erbjuda trygga, pålitliga och prisvärda städtjänster i Umeå. Vi har utbildning och många års erfarenhet inom fönsterputsning och städ. Våra anställda har tidigare arbetat på bland annat stora biblioteket, polishuset, Universitetssjukhuset, Skellefteå sjukhus och andra verksamheter.

Vi brinner för vårt arbete och är måna om att göra varje kund nöjd till 100 procent. För oss är det väldigt viktigt att ha god kontakt och ett bra samarbete med våra kunder och vi kommer att göra vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. I vårt företag erbjuder vi många olika tjänster inom städ, både till privatpersoner och företag.

Våra medarbetare är utbildade och certifierade i fönsterputsning och jobbar ständigt för att utveckla och anpassa sig efter kundens behov.

Välkommen till FS Städ!

Av sekretessskäl behöver YouTube din tillåtelse för att laddas. För mer information, se våra Integritetspolicy.
Jag godkänner

Se och hör Yahya Alahmad berätta hur FS Städ arbetar för att skapa nya arbetstillfällen i samhället.

“FS Städ är ett städföretag med fokus på att skapa nya arbetstillfällen och vill hjälpa arbetslösa att komma till arbete. Det gör vi genom att erbjuda städtjänster med hög kvalitet, samtidigt som vi värnar miljön genom att främst använda oss av miljögodkända produkter. Självklart har vi kollektivavtal”

Globala målen/Agenda 2030

Vi har valt att arbeta mot tre, av de 17, definierade globala målen:

  • 8 Anständiga arbetsvillkor och ekonomisk tillväxt
  • 10 Minskad ojämlikhet
  • 12 Hållbar konsumtion och produktion